کابینت ملامینه

ملامینه در اصل به نوع پوششی که بر روی ورق های ام دی اف قرار می گیرد گفته می شود. روکش های ورقه ای ملامین بر روی ورق های خام ام دی اف قرار می گیرند و باعث عدم ساییدگی و خراش بر روی ام دی اف خام می گردند. کابینت آشپزخانه ملامینه یک انتخاب محبوب برای آشپزخانه است و به دلیل قیمت مناسب،جذابیت ظاهری و استحکامی که دارد بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.در این نوع از کابینت ها کاغذ ملامین که آغشته به چسب می باشد در اثر فشار و حرارت روی سطح ام دی اف چسبانده می شود.

 

کابینت ملامینه خاص-کابین نت

ویژگی ها و مزایای کابینت ملامینه

1-ماندگاری بالا
کابینت های ملامینه بسیار مقاوم هستند. منظور از بالا بودن مقاومت در این نوع از کابینت ها توانایی حفظ شکل ظاهری در اثر عوامل محیط آشپزخانه مانند گرما، لکه ها و رطوبت بالا و عدم تغییر شکل دادن آن ها می باشد.کابینت های ملامینه آشپزخانه به دلیل داشتن یک پوشش از کاغذ ملامینه بر روی سطحشان توانایی مقاومت در برابر عناصر خارجی را دارند که این پوشش خارجی سبب شده تا تمیز کردن سطح آنها بسیار آسان تر باشد.
2-تنوع بالا
ملامینه به دلیل استفاده از مواد مصنوعی در ساختارش قادر به تولید طیف گسترده ای از رنگ ها می باشد که می توان علاوه بر داشتن رنگ های چوب تیره و روشن رنگ های دیگری را نیز در این نوع از کابینت ها مشاهده کرد.تنوع بالا سبب می شود تا شما بتوانید به راحتی رنگ مناسب برای کابینت آشپزخانه تان را انتخاب کنید.این نوع کابینت می تواند یک آشپزخانه منحصر به فرد را برای منزل شما ایجاد کند.
3-مقرون به صرفه بودن
در مقایسه با استفاده از چوب طبیعی برای ساخت کابینت ها،این کابینت هزینه کمتری را شامل می شود و این امر سبب صرفه جویی در هزینه ها می گردد و شما می توانید با توجه به بودجه خود آشپزخانه مورد نظرتان را اجرا نمایید.

کابینت آشپرخانه لوکس ملامینه-کابین نت

معایب کابینت ملامینه

1-جذب آب
ملامینه ضد آب نیست اما ضد رطوبت است. اگر چه این کابینت ضد رطوبت است اما در مقابل رطوبت مداوم نمی تواند مقاومت کند و به مرور آسیب می بیند.برای جلوگیری از این امر حتما کابینت های ملامینه را بایستی آب بندی نمود.ملامینه نباید در فاصله خیلی نزدیک به سینک یا هر منبع آب دیگری قرار بگیرد زیرا به مرور زمان می تواند رطوبت را جذب کرده و ساختار ام دی اف تغییر شکل یابد.
اگر کابینت برای مدتی خیس بخورد شروع به تورم و کپک زدن می کند و در اثر رطوبت تاب خورده و در اثر تغییر دما و انقباض و انبساط ناشی از آن می ترکد.
2-نصب
اگر چه کابینت های ملامینه از مواد مصنوعی ساخته شده اند ولی باز هم ممکن است دچار برش و ترک شوند.تعمیر این حالت ممکن است بسیار هزینه بردار باشد در نتیجه هنگام نصب باید بسیار مراقب باشید و از افراد متخصص برای نصب کابینت استفاده نمایید تا خطر آسیب رسیدن به کابینت کاهش یابد.با توجه به ساختار منحصر به فرد ملامینه برای جلوگیری از باز شدن دیواره ها بهتر است از یکسری براکت برای وصل کردن آنها استفاده نمود زیرا پیچ و میخ باعث شکستن کابینت می شوند و ممکن است به طور مثال درب کابینت به دلیل وزنی که دارد جدا شده و بیفتد.
3-آفات
عموما فضای داخل کابینت آشپزخانه فضای مناسبی برای رشد آفات و صدمه رسیدن به کابینت آشپزخانه است. چوب طبیعی خیلی بیشتر از ملامینه در معرض آفات قرار می گیرد، برای جلوگیری از این حالت بایستی به طور مداوم از فضای کابینت مراقبت کرد و آن را تمیز نگه داشت.

کابینت ملامینه شیک و با کلاس-کابین نت

کابینت های ملامینه انتخابی مناسب برای آشپزخانه

ملامینه دارای مغز خامی متشکل از ذرات خرد شده چوب است که به صورت فشرده در کنار یکدیگر قرار گرفته اند و سپس با کاغذی از جنس ملامین پوشانده شده اند. از ورق های ملامینه علاوه بر ساخت کابینت آشپزخانه می توان در ساخت کمد و قفسه ها نیز استفاده کرد. بسیاری از افراد فکر می کنند که روکش ملامینه فقط نوعی روکش چوبی است، در صورتی که روکش ملامینه یک لایه نازک پلاستیکی است که به آن ترموفویل می گویند که با استفاده از حرارت و فشار بر روی ام دی اف چسبانده می شود.داخل کابینت می تواند هم بدون روکش بوده هم با روکش ملامینه باشد. در ملامینه روکش هایی با طرح چوب طبیعی نیز قابل مشاهده است که همان حس و گرمای چوب طبیعی را در محیط آشپزخانه ایجاد می کند.
کابینت های ملامینه بر اساس مغز چوبی که در تولید آن به کار می رود به دو گروه کابینت ام دی اف ملامینه و کابینت نئوپان ملامینه تقسیم بندی می شوند. در گذشته بیشتر از کابینت های ملامینه نئوپان برای ساخت کابینت آشپزخانه استفاده می شد. اما این نوع از کابینت ها به دلیل ساخته شدن از ضایعات چوب و تراکم پایینی که داشتند فشار درب های کابینت را نمی توانستند تحمل کنند و در نتیجه خیلی زود دچار فرسایش می شدند. کابینت ام دی اف ملامینه به دلیل تراکم بالاتر و ماندگاری بیشتر جایگزین نئوپان گردید.کابینت های ملامینه نئوپان بسیار ارزان تر از کابینت های ام دی اف هستند و به دلیل تراکم پایین تری که دارند جذب رطوبتشان بسیار بالاتر است و به دلیل کیفیت پایین ترشان نسبت به ام دی اف خیلی کمتر از ورق های نئوپان در ساخت کابینت های آشپزخانه استفاده می گردد.

انتخاب رنگ و رنگ بندی کابینت ملامینه

ابعاد آشپزخانه می تواند در انتخاب رنگ کابینت تاثیر گذار باشد به طور مثال هر چه آشپزخانه شما فضای کوچکتری داشته باشد، بایستی از رنگ های روشن برای کابینت آشپزخانه ملامینه خود استفاده نمایید.با توجه به نور پردازی آشپزخانه، رنگ کف آشپزخانه و دیوار ها، رنگ کابینت خود را انتخاب کنید.یکی دیگر از فاکتورهایی که بعضا مورد توجه مشتریان برای انتخاب رنگ کابینت ملامینه  قرار می گیرد این است که چقدر زمان برای پاکیزگی و تمیز نگه داشتن کابینت ها مورد نیاز است. مسلما رنگ های روشن و سفید هر چند که بسیار پر طرفدار هستند اما زمان بیشتری برای تمیز کردن نیاز دارند. انتخاب رنگ برای کابینت بسیار حائز اهمیت است سعی کنید در انتخاب رنگ بیشتر از دو رنگ را برای کابینت های ملامینه خود انتخاب نکنید چون استفاده از رنگ های بیشتر باعث بهم ریختگی فضای آشپزخانه مخصوصا در آشپزخانه هایی که از نظر فضا کوچک هستند می گردد.در صورتیکه بخواهید رنگ ها را با هم تلفیق کنید می توانید رنگ سرد و گرم را با هم به کار ببرید.

کابینت ملامینه سفید

بهترین رنگ برای استفاده در کابینت آشپزخانه ملامینه رنگ سفید است. به طور کلی رنگ سفید در هر سبکی از طراحی آشپزخانه باعث جذابیت بیشتر فضا می شود.رنگ سفید رنگی خنثی و زمینه ای است که با تمامی رنگ هایی که شما در فضای آشپزخانه خود استفاده می کنید می تواند هماهنگی داشته باشد.سفید رنگی آرامش بخش است که باعث زیباتر و روشن تر جلوه دادن فضای آشپزخانه می شود.طیف رنگ های سفیدی که برای کابینت آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از: صدفی،فیلی،استخوانی،گچی و عاجی. استفاده از این رنگ ها در کابینت آشپزخانه فضا را دلنشین تر می کند. رنگ سفید قابل استفاده در تمامی سبک های طراحی کابینت آشپزخانه اعم از کابینت مدرن، کلاسیک و نئوکلاسیک است.کابینت ملامینه سفید طلایی نیز جزو نمونه های جذاب در سبک ملامینه آشپزخانه هاست که طرفداران زیادی دارد.


کابینت کرم پر رنگ
عمدتا این رنگ از ملامینه ها مانند سایر رنگ های روشن باعث ایجاد بعد در آشپزخانه می شود و فضا را بزرگتر نشان می دهد.عمدتا رنگ های کرم و زرد در سبک های مدرن بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند.استفاده از رنگ هایی مانند زرد،نارنجی و قرمز به دلیل گرم بودن حس پویایی و زنده بودن را به فضای آشپزخانه می دهند.

کابینت چوبی تیره
استفاده از رنگ چوب تیره در کابینت های آشپزخانه به فضای آشپزخانه گرمای خاصی می بخشد و محیط آشپزخانه را مدرن تر نشان می دهد. شما می توانید در طراحی کابینت های ملامینه آشپزخانه تان از ترکیب هر دو رنگ تیره و روشن چوب در کنار یکدیگر استفاده نمایید.

کابینت چوبی روشن
وقتی از رنگ چوبی روشن برای کابینت آشپزخانه استفاده می شود علاوه بر القای حس چوب طبیعی و گرمای آن به محیط آشپزخانه، شما فضایی روشن تر و بزرگتر خواهید داشت.

کابینت مشکی
این رنگ جزو رنگ هایی است که بیشتر در سبک مدرن از آن استفاده می شود و معمولا با رنگ های روشن مانند سفید تلفیق می شود تا جذابیت فضای آشپزخانه را دو چندان نماید.رنگ مشکی رنگی زیبا برای کابینت های آشپزخانه است که در اکثر دکوراسیون های داخلی از این رنگ استفاده می شود رنگ مشکی را می توان در سبک کلاسیک نیز مشاهده کرد که محبوبیت خاص خودش را دارد.

کابینت خاکستری روشن
استفاده از رنگ طوسی به دلیل خنثی بودنش باعث روشن تر شدن فضای آشپزخانه می شود. عموما استفاده از رنگ خاکستری روشن برای فضاهای کم نور و کوچک آشپزخانه ها پیشنهاد می شود.

کابینت قرمز
رنگ قرمز جزو رنگ های گرم است در صورتیکه فضای آشپزخانه شما فضایی سرد می باشد استفاده از این رنگ زیبا گرما را به محیط آشپزخانه شما اضافه می کند.معمولا از رنگ قرمز به دلیل پویایی که دارد در آشپزخانه های بزرگ استفاده می شود، اما در آشپزخانه های کوچک فضا را کوچک تر و دلگیر تر می نماید.شما می توانید رنگ قرمز را که رنگ گرمی است با رنگی مانند سفید ترکیب نمایید و در آشپزخانه ملامینه خود استفاده کنید.
کابینت آبی
رنگ آبی رنگی سرد می باشد که آرامش خاصی را به فضای آشپزخانه می دهد معمولا در فضاهای شلوغ از این رنگ برای آرام کردن فضا استفاده می شود. اما در نظر داشته باشید استفاده از رنگ آبی در آشپزخانه بر خلاف رنگ قرمز باعث کاهش اشتها در افراد می شود.
همانطور که قبلا در این مقاله ذکر شده است تنوع رنگی در کابینت های ملامینه بسیار بالاست و شما می توانید بر حسب نیاز خود رنگ کابینت مورد نظرتان را انتخاب کنید. ولی قبل از انتخاب نوع کابینت، تمامی موارد از جمله ابعاد آشپزخانه،میزان نور فضا،کف آشپزخانه و دیوار ها و دکوراسیون داخل منزل را در نظر بگیرید تا رنگی که انتخاب می کنید هماهنگی لازم را با سایر اجزای آشپزخانه داشته باشد.

5/5 - (19 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed